Az árajánlatot, napelemes rendszereket telepítő cégünk, az I.SZ.I. Produkt Kft. készíti el.

Az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével kérhet előzetes árajánlatot, majd ezt követően a megadott elérhetőségen felkeressük és egy személyes találkozót egyeztetünk.

Kötetlen helyszíni felmérést követően, az ügyfél egyéni igényeinek, az elektromos áram felhasználásának megfelelően tervezzük meg a napelemes rendszert és adjuk meg végleges ajánlatunkat.

Cégünk által telepített munkákhoz a külföldi és hazai napelemes piacon már bizonyított, megbízható gyártók termékeit használjuk.

+36
Search
  Telepítés címe *
  Átlagos havi áramfogyasztás [kWh] (Nappali + Éjszakai/Vezérelt fogyasztás) Több mérő esetén az összesített mennyiség megadása szükséges, ugyanis sokesetben a napelemrendszer beüzemelése után szükségtelenné válik az Éjszakai/vezérelt mérőről történő fogyasztás.
  0 5000
  Meglévő fázisok száma *
  Meglévő teljesítmény fázisonként *
  Telepítendő felület *
  Tetőfelület borítása *
  Finanszírozás típusa
  Képek (villanyóra, tetőfelület, épület az útról) Kérjük a feltött fotók mindenképpen tartalmazzás a következő képeket: A villanyóra amin olvasható a gyáriszám, a tetőfelület amint kivehető a burkolat típusa és az épület az utcafrontról a könnyebb beazonosítás érdekében.
  Drag & Drop Files Here Képek feltöltése
  Megjegyzés
  Adatkezelési tájékoztató *

  Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam, a benne foglaltakat megismertem és elfogadom.

  Elküldés