Az ELENGO System Kft. és az I.SZ.I. Produkt Kft. két egyedi és egymást kiegészítő vállalkozás.

 

Korábban a napelemes rendszerek elérhetetlennek tűntek a legtöbb lakossági felhasználó számára, mára a gyártási technológia fejlődésének és a különböző állami támogatásoknak is köszönhetően, a napelemes rendszer tulajdonosok száma ugrásszerűen emelkedett.

Az elektromos járművek elterjedésében is hasonlóan látjuk a jövőt. Az utakon egyre több zöld rendszámos autóval találkozunk. 2016 óta több mint ötszörösére nőtt a részben vagy egészben elektromos meghajtású gépkocsik iránti kereslet részaránya az összes eladott új autón belül.

Ahogy, az elektromos járművek egyre több helyet foglalnak el életünkben, úgy növekedik az igény, a hatékonyabb elektromos töltési megoldások iránt. Egy elektromos autó üzemeltetésének leggazdaságosabb módja, ha az otthonunkban vagy munkahelyünkön lévő napelemes rendszerrel megtermelt árammal tudjuk tölteni.

Napelem telepítő cégünk, az I.SZ.I. Produkt Kft. mellett, létrehoztuk az ELENGO System Kft.-t, aminek fő célja az elektromos töltők forgalmazása és telepítése, valamit elektromos fűtőpanelek értékesítése és beszerelése.